Festival Shantykoor de Schuytenvaerders

Om het 5-jarig bestaan van ons koor in 2018 te vieren werd besloten om een Shantyfestival te organiseren. Op die manier zouden we Tubbergen kennis kunnen laten maken met de vele variaties van Shantymuziek.

Het festival werd, mede dankzij het prachtige weer, een enorm succes. Het was bijzonder druk in het dorp en de sfeer was geweldig. Onze leden, maar ook de deelnemende koren waren enthousiast.

Daarom werd gekeken naar mogelijkheden om er een jaarlijks festival van te maken. Met behulp van een subsidie in de vorm van een centrumcheque van Tubbergen Bruist en de medewerking van de OHT en de horecaondernemers durfde het bestuur van het koor het wel aan om het Shantyfestival een vaste plaats op de activiteitenkalender van Tubbergen te geven.

Voor 2019 is als datum gekozen 16 juni. Middels deze website, maar ook via Facebook zullen we het publiek op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom het festival.

Inmiddels hebben we op de website alle koren voorgesteld en het tijdschema van optredens is ook geplaatst. In het weekblad Op en Rond de Essen zal op 10 juni een grote advertentie verschijnen met daarin alle informatie. Deze publicatie wordt mogelijk gemaakt door de bijdrage van vele sponsors. Zij zullen dan ook vermeld worden in deze advertentie.

Hoofdsponsor

Hotel-Cafe-Food

Sponsoren

Logo RCCLogo Reisbureau Kroeze

Bezoek ons Shantyfestival op 16 juni in het bruisende hart van Tubbergen