Nieuws Shantykoor de Schuytenvaerders

Rabobank Club-support

23-07-2023

Rabo Club-support.

Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabo clubsupport. Iedereen die lid is van de Rabobank mag 3 stemmen uitdelen aan zijn favoriete sportclub, natuurorganisatie of goede doel die deelnemen aan de actie. Voor degenen die graag willen stemmen op ons koor; het lidmaatschap van de Rabobank is gratis. Als u ons wilt steunen breng dan een stem uit op ons koor, de opbrengst is elke keer een mooi steuntje in de rug. De opbrengst is dit jaar bestemd voor onze nieuwe bretels die we in plaats van de sjaaltjes dragen. De stemperiode is van 4 t/m 26 september. Alvast heel hartelijk bedankt.

Tank en Schenk actie

23-02-2019

Tankstation Mos aan de Hardenbergerweg heeft een prachtig concept om verenigingen te sponsoren. Bij elke tankbeurt kan bij het afrekenen op de tablet bij de kassa gekozen worden voor een vereniging of stichting en zij ontvangen dan 1 cent per getankte liter. Vanaf 22 februari is ook ons logo op de tablet te vinden onder de knop muziek.

Kies daarom ons logo als je tankt bij Rob Mos, dan komen voor ons de centen los!!!Hoofdsponsor:

Sponsoren:

Foto

Ook in de vakantieperiode zijn er een aantal optredens gepland waaronder die op 11 augustus op de afsluitende dag van de Tubbergse Fiets4daagse bij de Delle. 

 

Shantykoor de Schuytenvaerders

p/a secretariaat
Theo Bloeme
Weldamstraat 3
7651 JJ Tubbergen

0546-623803