Nieuws Shantykoor de Schuytenvaerders

Datum Shantyfestival 2020 is bekend

14-08-2019

De datum van het volgende Shantyfestival in Tubbergen is bekend. Zondag 14 juni 2020 zal Tubbergen weer in de ban zijn van Shantymuziek in alle denkbare variaties.

Het festival wordt opnieuw gekoppeld aan het zomerevent van Ondernemers Hart Tubbergen, samen een goedlopende combinatie is inmiddels gebleken.

Niet alleen voor het komende jaar, maar in overleg met de OHT is besloten om ernaar te streven het festival een vaste plaats te geven op de activiteiten kalender van Tubbergen en wel op de 2de zondag in juni. 

Inmiddels is het bestuur al voorzichtig begonnen met inventariseren welke koren er volgend jaar deel uitmaken van het festival.

Reclame op onze aanhanger

28-03-2019

Vandaag zijn de stickers op de aanhanger geplakt. 

 

Onze aanhangersponsors zijn:

We willen deze sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Er is nog ruimte over, dus mocht u ook aanhangersponsor willen worden dan kunt u contact met ons opnemen en wij vertellen u graag wat de voorwaarden zijn.

 

Tank en Schenk actie

23-02-2019

Tankstation Mos aan de Hardenbergerweg heeft een prachtig concept om verenigingen te sponsoren. Bij elke tankbeurt kan bij het afrekenen op de tablet bij de kassa gekozen worden voor een vereniging of stichting en zij ontvangen dan 1 cent per getankte liter. Vanaf 22 februari is ook ons logo op de tablet te vinden onder de knop muziek.

Kies daarom ons logo als je tankt bij Rob Mos, dan komen voor ons de centen los!!!

Nieuwe website

15-02-2019

Onze website is een weekje offline geweest. In die tijd hebben we een geheel nieuwe opzet van de website gemaakt en deze is nu online. In de komende tijd gaan we alle informatie op de website plaatsen en zal er een compleet fotoverslag vanaf de oprichting tot nu geplaatst worden. Ook de logo's van onze sponsoren zijn inmiddels met een link geplaatst. Hoofdsponsor

Hotel-Cafe-Food

Sponsoren

De datum van het volgende Shantyfestival is bekend: zondag 14 juni 2020

Shantykoor de Schuytenvaerders

p/a secretariaat
Theo Bloeme
Weldamstraat 3
7651 JJ Tubbergen

0546-623803