Nieuws Shantykoor de Schuytenvaerders

Shantyfestival 2020 afgelast

26-04-2020

Het Shantyfestival wat op 14 juni 2020 gehouden zou worden is ten gevolge van de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus definitief afgelast. Na de persconferentie van de premier op 21 april konden we geen ander besluit meer nemen. We gaan alle koren die zouden deelnemen, benaderen of zij voor volgend jaar op 13 juni 2021 beschikbaar zijn en willen deelnemen aan ons festival. We gaan ons ervoor inzetten om dan weer net zo'n geweldig festival te organiseren als dat in de voorgaande jaren het geval was.

Onzekerheid over het festival van deze zomer

23-03-2020

Festival Update 23 maart 2020

Zojuist hebben we de persconferentie van onze overheid gezien met betrekking tot de maatregelen in het bestrijden van de Coronacrisis, en we beginnen ons nu echt zorgen te maken over het doorgaan van ons festival op 14 juni.  

Tot 1 juni mogen er geen bijeenkomsten met groepen mensen georganiseerd worden. Dat betekend niet alleen dat we tot 1 juni niet kunnen repeteren, maar ook dat we ernstig belemmerd worden in de organisatie van het festival. 

Binnenkort hopen we uitsluitsel te kunnen geven over het al dan niet doorgaan van ons festival.

 

 

Datum Shantyfestival 2020 is bekend

14-08-2019

De datum van het volgende Shantyfestival in Tubbergen is bekend. Zondag 14 juni 2020 zal Tubbergen weer in de ban zijn van Shantymuziek in alle denkbare variaties.

Het festival wordt opnieuw gekoppeld aan het zomerevent van Ondernemers Hart Tubbergen, samen een goedlopende combinatie is inmiddels gebleken.

Niet alleen voor het komende jaar, maar in overleg met de OHT is besloten om ernaar te streven het festival een vaste plaats te geven op de activiteiten kalender van Tubbergen en wel op de 2de zondag in juni. 

Inmiddels is het bestuur al voorzichtig begonnen met inventariseren welke koren er volgend jaar deel uitmaken van het festival.

Tank en Schenk actie

23-02-2019

Tankstation Mos aan de Hardenbergerweg heeft een prachtig concept om verenigingen te sponsoren. Bij elke tankbeurt kan bij het afrekenen op de tablet bij de kassa gekozen worden voor een vereniging of stichting en zij ontvangen dan 1 cent per getankte liter. Vanaf 22 februari is ook ons logo op de tablet te vinden onder de knop muziek.

Kies daarom ons logo als je tankt bij Rob Mos, dan komen voor ons de centen los!!!Hoofdsponsor

Hotel-Cafe-Food

Sponsoren

Helaas is het festival van 14 juni vanwege Corona maatregelen afgelast. Het volgende festival zal zijn op zondag 13 juni 2021

Shantykoor de Schuytenvaerders

p/a secretariaat
Theo Bloeme
Weldamstraat 3
7651 JJ Tubbergen

0546-623803